معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری قم از پروژه های عمرانی دانشگاه صنعتی قم بازدید کرد

چهارشنبه سی و یکم مرداد 1397 ساعت 4:28 ب ظ
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم و دکتر بابایی مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قم از پروژه ها ی عمرانی و طرح های توسعه دانشگاه صنعتی قم بازدید کردند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس هاشمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم و دکتر بابایی مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قم از پروژه ها ی عمرانی  و طرح های توسعه دانشگاه صنعتی قم بازدید کردند .

مهندس هاشمی و دکتر بابایی از پروژه ها ی عمرانی و طرح های توسعه دانشگاه بازدید کردند و از نزدیک در جریان پیشرفت ها و دستاوردهای دانشگاه به ویژه بهسازی و گسترش فضاهای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه قرار گرفتند.
همچنین در حاشیه این بازدید، طی جلسه ای مهندس هاشمی با دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه و دکتر کفایتمند غیور مشاور عالی ریاست در خصوص پیگیری و رفع مسائل و مشکلات دانشگاه گفتگو و تبادل نظر داشتند.
در پایان معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری از رشد و توسعه فضای آموزشی دانشگاه و دستاوردهای حاصله از دکتر رضایی نور تقدیر و تشکر کرد.