دکتر مسعود کفایتمند غیور شهردار سابق منطقه 11 تهران بزرگ مشاور عالی رئیس دانشگاه صنعتی قم شد

شنبه سیزدهم مرداد 1397 ساعت 2:14 ب ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم معارفه دکتر مسعود کفایتمند غیور به عنوان مشاور عالی ریاست دانشگاه صنعتی قم صبح امروز با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاونین، روئسای دانشکدهها و مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدا دکتر رضایی رئیس دانشگاه ضمن تشکر از همکاری مسئولین در ایام تعطیلی تابستانه دانشگاه به معرفی اجمالی از سوابق دکتر کفایتمند غیور پرداخت.

وی افزود: دکتر کفایتمند فارغ التحصیل دکترای مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تربیت مدرس تهران می باشد و مدرک دوره تکمیلی آموزش اجرایی مدرسه مدیریت ESC-Lilleفرانسه را اخذ نموده است. او علاوه بر فعالیت به عنوان استاد مدعو در دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، امام حسین (ع) و مالک اشتر (س) در سطوح عالی مدیریت اجرایی کارنامه موفقی در زمینه های مدیریت شهری، صنایع نفت و گاز و فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی قم خاطر نشان کرد: دکتر کفایتمند شهردار سابق منطقه 11 تهران بوده است . منطقه ای که به دلیل ویژگیهای خاص چون وجود مراکز مـهم سیاسـی و نظامـی مانند بیت مقام معظـم رهبـری , نهـاد ریاست جمهـوری , شـورای نگهبـان , شورای عالـی امنیـت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین سفارتخانه کشورهای ایتالیا، فرانسه،واتیکان و ارمنستان و  وجود مراکز نشر کتاب سراسری،مراکز مهم دانشگاهی ، علمی و فرهنگی از جمله دانشگاه تربیت معلم , جهاد دانشگاهیودانشکده علامــه طـبـاطـبـایی، تئاتر شهر و تالار وحدت موقعیت استراتژیکی را به این منطقه بخشیده است.

دکتر رضایی خاطر نشان ساخت: ان شاء الله با همکاری جامعه دانشگاهی صنعتی قم در تدوین و تحقق برنامه ها، سند راهبری، همفکری در حوزه تصمیمات خاص، افزایش بهره وری و اثر بخشی کارکنان دانشگاه، اجرای آیین نامه های اداری و ارزش یابی همکاران از نظرات ارزنده دکتر کفایتمند بهره مند خواهیم شد.

در ادامه مشاورعالی رئیس گفت : باعث افتخار بنده است که به عنوان خادم شهر کریمه اهل بیت باشم. همچنین با توجه به رویکردها و برنامه ریزی های دقیق دکتر رضایی نور که نگرش دلسوزانه و مدیریتی دقیقی دارند، امید است در فضایی دوستانه و صمیمی در پیشرفت دانشگاه صنعتی قم سهیم باشم. همچنین از شما عزیزان خواستارم تا با مطرح نمودن نظرات سازنده خود ما را در تحقق اهداف والای دانشگاه یاری نمایید.

حجت الاسلام والمسلمین شریفی دوست مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن عرض خیر مقدم به دکتر کفایتمند غیور افزود: از دکتر رضایی به دلیل اهتمام وتلاشی که در پیشبرد مسائل دانشگاه دارند بسیار سپاسگزارم. همچنین سابقه مدیریتی دکتر کفایتمند انتظارات ما را بالا برده است. امیدواریم که با کمک سایر دوستان شاهد پیشرفت های چشمگیر دانشگاه صنعتی قم باشیم.

وی افزود: مسئله ای که چندین بار مقام معظم رهبری( مدظله العالی) فرموده اند ارتباط هر چه بیشترصنعت و دانشگاه است که ان شا الله شاهد پیشرفت در این زمینه هم باشیم.

در پایان دکتر رضایی به فعالیت های صورت گرفته در چند هفته اخیر اشاره کرد. وی گفت: افزایش ظرفیت دانشجویان و رایزنی جهت تعریف دانشجو در گرایش شیمی آلی با همکاری معاونت آموزشی و پژوهشی صورت گرفته است. همچنین با توجه به دغدغه روئسای دانشکده ها جهت کمبود فضای فیزیکی ، دانشکده برق و کامپیوتر را از لحاظ فضای فیزیکی و کیفیت کلاس ها ارتقا دادیم.

ارتقا و تغییر فضای کتابخانه از دیگر فعالیت های چند هفته اخیر بوده است که به امید خدا کتابخانه دانشگاه با نام شهید مشکوه السادات در نیمه شهریور ماه افتتاح خواهد شد. بهبود همه جانبه وضعیت خوابگاه ها ،به سازی سردر دانشگاه و تغییر قسمتی از پارکینگ به یک سالن ورزشی کوچک از دیگر فعالیت ها در ایام تعطیلی دانشگاه بوده است.

این مراسم با اهدای حکم دکتر کفایتمند غیور به عنوان مشاور عالی ریاست به پایان رسید.