دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم با استاندار قم

سه شنبه بیست و یکم فروردین 1397 ساعت 1:2 ب ظ
دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم با استاندار قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با مهندس صادقی استاندار قم دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مهندس صادقی به کمبود آب در استان اشاره کرد. وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی، استان قم در زمره استان های کم آب کشور قرار دارد. هم چنین با وجود کمبود نزولات آسمانی باید منابع طبیعی را هر چه دقیق تر  مدیریت کنیم.
استاندار قم خاطر نشان کرد: دانشگاه ها می توانند در زمینه اصلاح الگوی مصرف منابع  به ویژه آب نقش مهمی را درجامعه ایفا کنند. . با وجود کم آبی، خشکسالی، وجود ریزگردها  و آلودگی هوا به علت وجود شهرک های صنعتی در استان و مجاور آن با ارائه طرح های پژوهشی دانشگاه ها  و کاربردی نمودن آنها می توان شرایط را تا حد بسیار زیادی تسهیل و کنترل نمود.
در ادامه دکتر خوشنویسان افزود: با توجه به اینکه کمبود آب در جهان فراگیر شده است بی شک ارائه طرح های ابتدایی در این زمینه به صورت کوتاه مدت و میان مدت موثر خواهد بود ولی به طور کل تغییر الگوی کشاورزی به صورت گلخانه ای و هیدروپنیک موثرترمی باشد.