پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت گرامي داشت يوم الله 12 فروردين

سه شنبه چهاردهم فروردین 1397 ساعت 10:46 ب ظ
پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت گرامي داشت يوم الله 12 فروردين
دكتر بهرام خوشنويسان رئيس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي يوم الله 12 فروردين را گرامي داشت.
متن كامل اين پيام به شرح ذيل است:
بسم الله الرحمن الرحيم
يوم الله 12 فروردين، عيد خجسته ملي و انقلابي ما ايرانيان است كه با رشادت‌، جانفشاني‌، تدبير و درايت ملت بزرگ ايران ،نظام مقدس جمهوري اسلامي به تثبيت رسيد. به حول و قوه الهي پس از گذشت سالها از پيروزي انقلاب اسلامي ،بصيرت، وحدت، هوشمندي و ولايتمداري ملت شريف ايران ضامن تداوم حيات شكوهمند و اثرگذار انقلاب و نظام اسلامي بوده است.
تاكنون با توجه به توطئه هاي بي شمار دشمنان جهت خدشه دار كردن نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران،عشق ، ايمان و پايمردي يكايك ايرانيان، نقشه هاي شوم و پوشالي دشمنان را نقش برآب كرد.
اينجانب ضمن تبريك ميلاد با سعادت حضرت علي (ع) و روز پدر و همچنين گرامي داشت يوم الله 12 فرودين و تبريك مجدد سال 1397 كه به تدبير رهبر فرزانه انقلاب اسلامي سال حمايت از كالاي ايراني نامگذاري شده است ، امیدوارم در ظل عنايات حضرت ولي عصر (عج) و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) امسال، سالی سرشار از خودشکوفایی و موفقیت برای ملت شریف ایران به ويژه قشر فهيم و بصير دانشگاهي باشد.