متن پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت آغاز سال 1397 هجري شمسي

سه شنبه چهاردهم فروردین 1397 ساعت 10:44 ب ظ
متن پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت آغاز سال 1397 هجري شمسي

متن پيام دكتر خوشنويسان رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت آغاز سال 1397 هجري شمسي به شرح ذيل مي باشد:
بسمه تعالي
سال1397 كه طبق فرموده مقام معظم رهبري ( مدظله العالي) به عنوان سال حمايت از كالاي ايراني نامگذاري شده است بر همه ايرانيان به ويژه جامعه دانشگاهي صنعتي قم گرامي باد.
اميدوارم كه سال 1397 با همت و تلاش مضاعف همه شما عزيزان( اساتيد، كاركنان و دانشجويان) سالي سرشار از پیشرفت هاي روزافزون براي دانشگاه صنعتي قم باشد.سالي كه با رشد تحقيق و پژوهش در دانشگاه بتوانيم با ارتباط هر چه بيشتر با صنعت و صنعتگران معظلات و مشكلات صنعت را شناسايي و در حد توان با رفع آنها بتوانيم گام هر چند كوچكي در رشد و شكوفايي چرخ هاي توليد در ايران اسلامي برداريم . به حول قوه الهي با رونق صنعت و توليد كالاهاي داخلي شاهد كارآفريني و قطع وابستگي به كشورهاي بيگانه باشيم و با اتكاي هر چه بيشتر به جوانانمان پيشرفت اقتصاد ميهن عزيزمان را به ارمغان آوريم.