شنبه پنجم اسفند 1396 ساعت 3:46 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
مهندس در تاریخ شکوهمند ایران اسلامی از قدیم تاکنون یادآور ابتکار، نوآوری و خلاقیت است .
 نامگذاری پنجم اسفند ماه سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسیبه عنوان روز مهندس، نشانگر تمدن بی نظیر ایران عزیز است که پس از سالها هنوز از نظریات ارزشمند خواجه نصیرالدین طوسی نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا استفاده می شود.
بی شک مهندسان امروز ما با الهام از دانشمندان قدیم ایران که دستاوردهای عظیم و ارزشمندی را به جامعه بشریت هدیه نموده اند ، بهره گیری از روش ها  و مبانی مهندسی اصیل با خلاقیت ، همت و اراده ای مثال زدنی می توانند آبادی و آبادانی ایران اسلامی را به ارمغان آورند.
اینجانب پنجم اسفندماه روز مهندس را به تمامی مهندسان ایران به ویژه دانشجویان امروز دانشگاه صنعتی قم و مهندسان فردای این مرز و بوم تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این قشر فعال و پویا را در مسیر تحقق اهداف متعالی ایران اسلامی از درگاه ایزدمنان خواستارم.