جلسه نمایندگان اعزامی از هیات امنای دانشگاه قم با هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه بیست و دوم آذر 1396 ساعت 3:21 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: آیت الله رجبی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر شاهرخی، دکتر گندم کار و هیات همراه به عنوان نمایندگان اعزامی از هیات امنای دانشگاه قم با هیات رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم دیدار و گفتگو کردند .
این نمایندگان طی برگزاری جلسه ای با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه به تبادل نظر در مورد مسائل مختلف از جمله وضعیت فعلی ،برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته دانشگاه در  سال جاری پرداختند.
همچنین طی برگزاری نشستی اساتید، اعضای تشکل های دانشجویی و انجمن های علمی، مسائل، پیشنهادات و انتقادات خود را با نمایندگان هیات امنا مطرح نمودند.
شایان ذکر است از جمله  وظایف این هیات بررسی مسائل آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های دولتی استان می باشد.