مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد

یکشنبه بیست و سوم مهر 1396 ساعت 12:22 ق ظ
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه، دکتر محسنی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، مهندس رضایی پویا مدیر اداره حراست ، اساتید دانشکده فنی و مهندسی و دانشجویان این دانشکده در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر خوشنویسان ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود افزود: امروز کشور ما به دانشجویان خلاق و نخبه احتیاج دارد. دانشجویانی که به جای جستجوی کار، خود کارآفرین باشند.
رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: دوره کارشناسی بهترین فرصت برای شناخت استعداد و توانایی های شما می باشد. پس از این فرصت طلایی به شکلی ویژه استفاده کنید . فقط به یادگیری دروس به صورت تئوری بسنده نکنید، سعی کنید از دوران دانشجویی وارد بازار کار شوید.
در ادامه دکتر محسنی به منظور آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان به بیان تاریخچه دانشگاه پرداخت. همچنین منابع دروس رشته های عمران، مکانیک ، صنایع ، پلیمر و مکانیک را بیان کرد.
مهندس رضایی پویا مدیر اداره حراست به معرفي اين اداره پرداخت و از دانشجويان خواست در جهت امنيت و سلامت هر چه بيشتر جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعتي قم، پيشنهادات، انتقادات و گزارش هاي خود را با اين اداره در ميان گذارند.
مهندس نصيري مشاور دانشگاه نيز مركز مشاوره را براي دانشجويان جديدالورود توضيح داد و به نحوه و چگونگي برگزاري طرح پايش سلامت ويژه دانشجويان ورودي هاي جديد پرداخت.
سپس مدیران گروه ها ی دانشکده ،دکتر عطار مدیر گروه عمران، دکتر خادم زاده مدیر گروه پلیمر، دکتر طالبی مدیر گروه مکانیک و دکتر آقا محمدی مدیر گروه صنایع نکات تکمیلی آموزش را برای دانشجویان جدیدالورود بیان نمودند.
در پايان نيز هديه اي به رسم يادبود به دانشجويان جديدالورود اهدا شد.