رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی از قشرفهیم و بصیر دانشگاهی خواست تا با حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و حضور پرشور در مراسم تشییع این شهید همیشه جاوید دین خود را به ایشان ادا نماییم.

سه شنبه چهارم مهر 1396 ساعت 10:4 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی از قشر دانشگاهی خواست تا با حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و حضور پرشور در مراسم تشییع این شهید همیشه جاوید دین خود را به ایشان ادا نمایند.
متن کامل این پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی
 در هشت سال دفاع مقدس ملت شهید پرورمان به خود بالید که خون جوانان این مرز و بوم، ایران اسلامی را برای همیشه از شر دشمنان قسم خورده این نظام مقدس و این خاک پاک ایمن نموده است.
در این برهه از تاریخ با وجود فجایعی همچون تروریسم به ویژه داعش که دست پرورده غاصبان و جنایتکاران روزگار است، نه تنها ملت شریف ایران بلکه در سراسر جهان هر انسانی که ذره ای غیرت و شجاعت در وجودش نهفته باشد به وجود شهدای مدافع حرم به ویژه سرباز بی سر، شهید همیشه جاوید محسن حججی افتخار می کند.
همزمانی ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و تشییع پیکر مطهر شهید محسن حججی تداعی کننده انعکاس پیام کربلاست که به گوش جهانیان خواهد رسید.
اینجانب ضمن تبریک و تسلیت مجدد به مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، ملت شریف ایران، پدر، مادر، همسر و فرزند این شهید همیشه جاوید، از قشر فهیم و بصیر دانشگاهی به ویژه جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم خواستارم تا با حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و حضور پرشور در مراسم تشییع پیکر مطهر این سرباز بی سر دین خودمان را به ایشان ادا نماییم.