ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد انجام شد

سه شنبه بیست و یکم شهریور 1396 ساعت 2:24 ب ظ
ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ثبت نام پذیرفته شدگان درکنکور سراسری  کارشناسی ارشد سال تحصیلی سال 1397-1396 دانشگاه صنعتی قم  در روزهای 13 و 14 شهریور ماه انجام شد.
دکتر فدایی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در مورد ظرفیت پذیرش دانشجوهای کارشناسی ارشد  جدیدالورود گفت: ظرفیت اعلام شده دانشجویان کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی قم 195 نفر بوده است که تاکنون 11 نفر در رشته مهندسی صنایع، 30 نفر در رشته مهندسی  مکانیک،15 نفر در رشته مهندسی کامپیوتر، 33 نفر در رشته مهندسی برق، 14 نفر در رشته مهندسی پلیمر ، 19 نفر در رشته ریاضی و 23 نفر در رشته مهندسی عمران ثبت نام نموده اند.
وی افزود: در ضمن 19 شهریور ماه را هم به کسانی که موفق به ثبت نام نشده اند اختصاص داده ایم که ثبت نام حضوری این عزیزان هم در حال انجام می باشد.