پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قم از نگاه آمار

دوشنبه پانزدهم خرداد 1396 ساعت 0:56 ق ظ
پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قم از نگاه آمار
امروزه ارزیابی و بهبود عملکرد پژوهشی در دانشگاه ها برای ارتقاء و پیشرفت سطح تحقیقاتی اساتید و تولید علم از موضوعات بسیار مهم و کلیدی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد پژوهشی دانشگاه چاپ مقالات علمی در نشریات داخلی و خارجی و تأمین زیرساخت های مورد نیاز برای انجام امر پژوهش می باشد. دانشگاه صنعتی قم در سال های اخیر ضمن تلاش به جهت رشد کمی محصولات پژوهشی مانند مقالات نشر شده در نشریات معتبر داخلی و خارجی، کنفرانس ها، طرح های پژوهشی و غیره، سعی نموده است کیفیت بخشی این محصولات نیز در صدر سیاست های حوزه پژوهش و فناوری خود قرار گیرد.
در ذیل گزارشی آماری از فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه در سال های 1392 لغایت 1395 ارائه شده است.
    تعداد مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در پایگاه های ISI

تعداد مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در پایگاه های scopus

تعداد مقالات علمی پژوهشی

تعداد مقالات علمی ترویجی

شرکت در همایش های معتبر داخلی و خارجی و تبادل دانش بین اساتید و دانشجویان دانشگاه ها منجر به وقوع ایده های نو در ذهن پژوهشگران می شود. تعداد مقالات علمی چاپ شده در کنفرانس های معتبر در جدول زیر نشان داده شده است.

تعداد طرح های پژوهشی خاتمه یافته

به لحاظ کمی تعداد کتاب های موجود در کتابخانه دانشگاه در جدول زیر نشان داده شده است.

نرخ رشد میزان سرعت اینترنت در سال های گذشته در جدول زیر نشان داده شده است.
 معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه