رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدورپیامی از مردم جهت حضور گسترده در انتخابات تقدیر و تشکر کرد.

یکشنبه سی و یکم اردیبهشت 1396 ساعت 10:45 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر بهرام خوشنویسان با صدورپیامی ازحضور میلیونی ملت شریف و شهید پرور ایران در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا تقدیر و تشکر کرد، متن این پیام به شرح ذیل است:
بسمه  تعالی
روز 29اردیبهشت سال1396به یکی از روزهای فراموش نشدنی در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی بدل شده است.
این حضور میلیونی مردم از اقشار و اصناف مختلف نشانگرشور و شعور ملتی همیشه در صحنه است. ملتی که با بصیرت هرچه تمام با آرای خود سرنوشت کشور خود را تعیین کرده اند و برای داشتن ایرانی آباد و آزاد به لطف خدا بار دیگر حماسه ای با شکوه آفریدند.
اینجانب از ملت شریف ایران که با دیدها و نگرش های مختلف سیاسی با احساس مسئولیت در این آزمون بزرگ ملی شرکت نموده اند و نیز از مجریان و ناظران انتخابات که با تلاشی بی وقفه با صداقت و امانت از آرای مردم صیانت نموده اند تشکر و قدردانی می نمایم.
امید است با توفیقات الهی، توجهات خاصه ی حضرت حجت(عج)، پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ودرایت و مدیریت مسئولین شاهد پیشرفت های روز افزون ایران اسلامی باشیم.