پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم جهت حضور حداکثری ملت شریف ایران در انتخابات ریاست جمهوری سال 1396

چهارشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1396 ساعت 3:38 ب ظ
دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدور پیامی حضور حداکثری مردم ایران را پای صندوق های رای خواستار شد.
متن کامل پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
به حق که ایران اسلامی به خود می بالد که در همیشه ی تاریخ شکوهمند انقلاب،مردم شریف و شهیدپرور همواره در هرشرایطی با حضور خود در صحنه های سیاسی،ملی، مذهبی و... عشق خود را به وطن خویش نشان داده اند.
مردم فهیم و بصیر ایران می دانند که در این برهه از زمان که دشمنان میخواهند مثل همیشه با ایجاد تفرقه افکنی و اغتشاش وحدت ملی ملت مارا برهم زنند، حضور یکایک ما ایرانیان میتواند مشت محکمی بر دهان دشمنان قسم خورده ی این سرزمین باشد.
اینجانب برحسب وظیفه از کلیه اقشار به ویژه قشر دانشگاهی خواستارم که با حضور پرشور در پای  صندوق های رای و انتخابی آگاهانه در روز 29اردیبهشت 1396 حماسه دیگری را در تاریخ خلق نمایند