دانشگاه صنعتی قم تنها حوزه برگزار کننده هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو در استان قم

یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1396 ساعت 12:25 ق ظ
دانشگاه صنعتی قم تنها حوزه  برگزار کننده هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو در استان قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای اهداف ترویجی و آموزشی تدوین شده در سند راهبردی فناوری نانو، اقدام به برگزاری مسابقه ملی فناوری نانو نموده است. هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو صبح جمعه ۲۲ اردیبهشت‌ماه به صورت همزمان در ۴۴ مرکز آزمون در ۳۱ استان کشور برگزار شد.‏
این مسابقه در ۳۱ شهر از جمله  قم، دزفول، آباده، رشت، ارومیه، کرمانشاه، کرج، بجنورد، گرگان، کاشان، قوچان، خرم‌آباد، بیرجند، یاسوج، شهرکرد، تبریز، سهند، یزد، اردکان، زنجان، جهرم، همدان، بندرعباس، ساری، سنندج، قزوین، تهران، اردبیل، ایلام، اراک، گناوه، شبانکاره، اهرم، بندر عسلویه، بندر بوشهر، زاهدان، مراغه، اصفهان، خمینی شهر، شیراز، مشهد، دامغان، کرمان و  شهرضا برگزار شد.
 دانشگاه صنعتی قم  نیزبا 200 داوطلب از ده دانشگاه استان به عنوان  تنها حوزه برگزار کنندههفتمین مسابقه ملی فناوری نانودر استان قم بوده است.
شایان ذکر است در آزمون هفتمین مسابقه ملی فناوری نانو، ۱۰۰سوال چهارگزینه‌ای با مدت پاسخگویی ۱۵۰ دقیقه و همچنین ۳ سوال تشریحی برای داوطلبان آزمون توانمندی تدریس فناوری نانو با مدت زمان پاسخگویی ۶۰ دقیقه در نظر گرفته شده بود.
گفتنی است، از برگزیدگان این مسابقه با اعطای جوایز نقدی و اعتبار مالی برای دریافت خدمات آنالیز از آزمایشگاه‏‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، تقدیر به‌عمل خواهد آمد و این برگزیدگان فرصت حضور در دوره توان افزایی ویژه برگزیدگان مسابقه را خواهند یافت.