ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم

شنبه بیست و سوم اردیبهشت 1396 ساعت 10:10 ق ظ
ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با اعیاد شعبانیه مراسم ازدواج دانشجویی 25 زوج دانشجو به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین شریفی دوست مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار و ابراز خرسندی از حضور مزدوجین دانشجو در دانشگاه صنعتی قم به برکات ازدواج زود هنگام اشاره کرد.
 وی افزود: اینجانب نیز ازدواج دانشجویی داشتم و در سن 20 سالگی ازدواج کردم و با گذشت سال ها هنوز احساس می کنم که  در این رابطه تصمیم درستی گرفتم. البته به لطف خدا همه مسائل و مشکلات اوایل زندگی که برای جوانان ترس و وحشت ایجاد می کند، به طور معجزه آسایی حل شد.
استند آپ کمدی ، مولودی خوانی اجرای تئاتر با موضوع ازدواج آسان در دوره دانشجویی و اهدای هدایایی به زوجین  از جمله برنامه های این جشن بوده است.