جشن میلاد سرداران کربلا در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

چهارشنبه بیستم اردیبهشت 1396 ساعت 7:44 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جشن میلاد سرداران کربلا به همت بسیج دانشجویی
جشن میلاد سرداران کربلا در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جشن میلاد سرداران کربلا به همت بسیج دانشجویی در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
در این مراسم که همزمان با روز استاد برگزار شد از اساتید منتخب دانشجویان نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد. طبق نظر سنجی صورت گرفته بین دانشجویان دکتر آل عمران، دکتر فدایی، دکتر مرجانی، دکتر محجل، دکتر رجبی، دکتر حیدری، دکتر محسن محمدی، دکتر مجید محمدی، دکتر لطیفی و دکتر عبدالرضا کریمی به عنوان اساتید محبوب بین دانشجویان انتخاب شدند.خانم سوهانیان و آقای جلودار نیز به عنوان کارمند منتخب از دیدگاه دانشجویان مورد تقدیر قرار گرفتند.
از دیگر برنامه های این همایش سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه با محوریت ارتباط عمیق  بنده با خدا بوده است.