به مناسبت روز استاد از اساتید دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد

دوشنبه هجدهم اردیبهشت 1396 ساعت 5:26 ب ظ
به مناسبت روز استاد از اساتید دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با روز استاد، طی برگزاری مراسمی از اساتید دانشگاه صنعتی قم تجلیل شد.
این مراسم با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم و به همت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم دکتر خوشنویسان ضمن تقدیر از زحمات بی وقفه اعضای هیات علمی ، همت و تلاش اساتید را در پرورش دانشجویان نخبه و فعال بسیار بسزا دانست و افزود: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه روبه رشد، در مسیر توسعه و پیشرفت قرار نخواهد گرفت مگر با همت کلیه خانواده دانشگاه صنعتی قم به ویژه اساتید.
در انتها نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود از اساتید  تقدیر و تشکر به عمل آمد.
شایان ذکر است دکتر فدایی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه و دکتر شمسی مدیر آموزش با اهدای لوح تقدیر وتقدیم یک شاخه گل از زحمات اساتید مدعو قدردانی نمودند.