چهارمین نشست معاونین اداری و مالی منطقه 4 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه شانزدهم اردیبهشت 1396 ساعت 1:8 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین نشست معاونین اداری و مالی منطقه 4 کشور با حضور دانشگاه های بین المللی امام خمینی، بوعلی سینای همدان، تفرش، سید جمال الدین اسد آبادی، قم،صنعتی اراک، صنعتی همدان،ملایر، نهاوند، حضرت معصومه(س)،علوم و معارف قرآن کریم، موسسه آموزش عالی محلات و موسسه آموزش عالی بویین زهرا در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن خوشامدگویی به توضیحاتی در مورد راه اندازی دانشگاه صنعتی قم تاکنون پرداخت. وی اقتصاد مقاومتی را بهترین راه حل جهت عبور از بحران های مالی دانست و افزود: طبق فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که امسال را سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری نمودند،باید اقتصاد مقاومتی در روح و جان جامعه جاری باشد. با یک برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت مالی و یک استراتژی منسجم میتوان آینده روشنی را برای دانشگاه ها پیش بینی کرد.
در ادامه معاونین با تشکیل تیم های تخصصی به پیگیری مسائل وزارتی پرداختند. همچنین اعضای تیم های نظارتی دانشگاه ها پیشنهاد شد. بحث و تبادل نظر در مورد طرح های اجرایی دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبزنیز صورت گرفت.
ازجمله سایر برنامه این نشست بررسی روند تبدیل وضعیت نیروهای آزمون ادواری و آزمون استخدامی سال جاری بوده است.
در انتها معاونین اداری مالی دانشگاه های منطقه 4 کشور به بحث و گفتگو در مورد بودجه سال 96 پرداختند.