رئیس پژوهشکده صنعتی ناجای کشور با رئیس دانشگاه صنعتی قم دیدارو گفتگو کرد

چهارشنبه ششم اردیبهشت 1396 ساعت 3:22 ب ظ
رئیس پژوهشکده صنعتی ناجای کشور با رئیس دانشگاه صنعتی قم دیدارو گفتگو کرد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس هادی رئیس پژوهشکده صنعتی ناجای کشور با دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم در این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با حضور دکتر خوشنویسان، مهندس هادی، اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم و جمعی از کارشناسان پژوهشکده صنعتی ناجای کشور برگزار شد، دکتر راستی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، به ارائه گزارش هایی از توانمندی اساتید و دانشجویان پرداخت.
در ادامه دکتر خوشنویسان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار به ارائه راهکارهایی در خصوص مدیریت پروژه های علمی پرداختو  شیوه اجرایی انعقاد قرارداد های علمی  و پژوهشی ارگان های مختلف را  با دانشگاه صنعتی قم بیان نمود.
همچنین مهندس هادی ضمن تشکر از دکتر خوشنویسان و تقدیر از پیگیری های دفتر ارتباط با صنعت جهت هماهنگی این نشست، به بیان اولویت های پژوهشی پژوهشکده صنعتی ناجای کشورپرداخت.
سپس حاضرین در این نشست در خصوص نحوه ارتباط پژوهشکده صنعتی ناجا با دانشگاه صنعتی قم و چگونگی عقد قراردادهای پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پایان نیز مهندس هادی از کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی قم بازدید کرد.