پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت گرامي داشت يوم الله 12 فروردين

پنجشنبه دهم فروردین 1396 ساعت 11:52 ب ظ
12 فروردین حماسه ماندگار ديگر ملت مسلمان و انقلابی ایران پس از 22 بهمن 1357 است.
پيام رئيس دانشگاه صنعتي قم به مناسبت گرامي داشت يوم الله 12 فروردين
دكتر بهرام خوشنويسان رئيس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي يوم الله 12 فروردين را گرامي داشت.
12 فروردین حماسه  ماندگار ديگر ملت مسلمان و انقلابی ایران پس از 22 بهمن 1357 است.
12 فروردین روز به ياد ماندني است که برای نخستین بار با مشارکت حداکثری ملت شريف و شهيد پرور ایران با راي آحاد مردم ، مهر "آری "بر نظام جمهوری اسلامی زده و حاکمیت نظام اسلامی كه حاصل از فرياد هاي الله اكبر ، مشت هاي گره كرده و قلبهای سرشار از ایمان بود برای همیشه برگزیده شد.
اقتدار و صلابت نظام جمهوري اسلامي و محبوبيت روزافزون آن در داخل كشور و در جهان به بركت خون شهدا و رهنمودهاي روشنگرانه مقام معظم رهبري (مدظله العالي) هميشگي خواهد بود و ايران اسلامي هميشه برتارك تاريخ خواهد درخشيد.
ضمن گرامي داشت اين روز بزرگ و تبريك سال 1396 كه به تدبير رهبر فرزانه انقلاب اسلامي سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاري شده است ، امیدوارم در ظل عنايات حضرت ولي عصر (عج) و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) سالی سرشار از خودشکوفایی و موفقیت برای ملت شریف ایران باشد.