برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه صنعتی قم به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر

چهارشنبه چهارم اسفند 1395 ساعت 7:30 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه صنعتی قم به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر به همت واحد تربیت بدنی دانشگاه ، در دو رشته پرتاب حلقه و دارت برگزار شد.
در مسابقه پرتاب حلقه آقایان موسوی،طباطبایی و نمازیان به ترتیب مقام اول تا سوم راکسب نمودند.
همچنین درمسابقه دارت آقایان علی مرادی مقام اول، یوسف ولی وش مقام دوم و حسن فرهادی مقام سوم را کسب نمودند.
در مسابقات خواهران درپرتاب حلقه خانم فریدونی مقام اول را کسب نمود. خانم هنگی مقام دوم و خانم علیشاهی مقام سوم را کسب نمودند. و در مسابقه دارت خانم بهرامی مقام اول را کسب نمود. خانم کاظمی مقام دوم و خانم عسگری به مقام سوم بسنده کرد.
در پایان نیز از نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود تقدیر و تشکر به عمل آمد.
شایان ذکر است هدف از برگزاری این مسابقات آشنایی با مضرات دخانیات و ترویج  فرهنگ دانشگاهی عاری از دخانیات بوده است.