دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی از ملت شریف ایران تشکر و قدردانی نمود.

شنبه بیست و سوم بهمن 1395 ساعت 11:7 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن ، از هم وطنان گرامی تقدیر و تشکر نمود. متن این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به حق که حضور پرشور ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی در راهپیمایی دشمن شکن 22 بهمن نشان از بصیرت و ولایتمداری مردمی متدین، شجاع و وظیفه شناس است.
مردم شریف ایران به ویژه در شهر مقدس قم در این حماسه پرشور به یاوه گویی و تهدیدات دشمنان همیشگی ایران اسلامی (آمریکا و انگلیس) جوابی دندان شکن دادند که ملت ایران با وحدت ملی و عشق به ولایت فقیه در همیشه تاریخ، در رویارویی با دشمن، پیروز و سرفراز خواهند بود.
لذا اینجانب به نوبه خود از ملت شریف ایران به ویژه قشر دانشگاهی جهت حضور در این حماسه بزرگ و تجدید میثاقی دیگر با امام و رهبری تشکر و قدردانی می نمایم.