نواختن زنگ انقلاب در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه سیزدهم بهمن 1395 ساعت 12:17 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر زنگ انقلاب با حضور هیات رئیسه ، کارکنان و دانشجویان زنگ انقلاب در دانشگاه صنعتی قم نواخته شد.
نواختن زنگ انقلاب در دانشگاه صنعتی قم
سپس مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی  به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در  سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، به بیان خاطراتی از نحوه  تشریف فرمایی امام خمینی (ره) به ایران پرداخت.
وی افزود: اگر استقامت و پایداری شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس نبود، کشور ما هرگز به چنین اقتداری دست نمی یافت. در واقع  دیروز خون شهدا انقلاب را تثبیت کرد و  امروز ما دانشگاهیان با جهاد علمی انقلاب عزیز را قدرتمند تر می کنیم.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محبی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه به توضیح روایاتی از ائمه معصومین در مورد پیروزی انقلاب ایران پرداخت.
این استاد برجسته حوزه و دانشگاه گفت: در روایتی از امام باقر (ع) آمده است که می فرمایند: میبینم عده ای در قم طلب حق می کنند و هر کسی در این راه کشته شود شهید محسوب می شود.
وی در مورد اهمیت دانشگاه ها و نقش بسیار مهم دانشگاهیان در رشد و شکوفایی ایران اسلامی افزود: در اهمیت دانشگاه ها همین بس که امام راحل فرمود:از دانشگاه است كه باید سرنوشت یك ملت تعیین شود .دانشگاه  در رأس امور هست و مقدرات یك كشور بسته به وجود آنهاست، باید دانشگاهیان جدیّت كنند كه روی خودشان را از غرب و شرق برگردانند.
برگزاری مسابقه ، سرودخوانی دانش آموزان دبستان شاهد علامه حلی از جمله دیگر برنامه های این جشن بوده است.