با حضور رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وازرت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد

دوشنبه بیستم دی 1395 ساعت 3:1 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی برگزاری جلسه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضوان طلب احکام اعضای جدید هیات اجرایی جذب دانشگاه صنعتی قم ابلاغ گردید.
با حضور رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وازرت علوم، تحقیقات و فناوری  انجام شد
همچنین از این پس دوره جدید جلسات هیات اجرایی جذب در دانشگاه صنعتی قم برگزار خواهد شد.
در بخشی از این حکم که به امضای دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، آمده است:
امید است با استعانت از ذات اقدس الهی و در سایه همکاری و تعامل با سایر استادان به ویژه هیات اجرایی آن دانشگاه بتوانید در هدایت امور مربوط به جذب اعضای هیات علمی متعهد، متخصص و مومن به آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.