بیانیه مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه

دوشنبه سیزدهم خرداد 1392 ساعت 0:0 ق ظ
بیانیه مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه

بیانیه مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

ما مسئولین، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با تأسی از منویات راهگشای مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) که فرمودند "درست در نقطه مقابل خواست دشمنان همه باید در انتخابات حضور فعال داشته باشیم زیرا انتخابات آبروی ملی و یکی از شاخص های رشد ملی و رسیدن برای عظمت ملی است" با حضور در پای صندوق های رأی و انتخاب کاندیدای اصلح به وظیفه شرعی و ملی خود عمل نموده و با خلق حماسه پر شور سیاسی ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را شاد و موجب یأس دشمنان این مرزوبوم خواهیم شد.