پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

یکشنبه بیست و هشتم شهریور 1395 ساعت 9:50 ق ظ
پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

(بسمه تعالی)

طی چند سال اخیر دانشگاه صنعتی قم با تربیت مهندسان متعهد و متدین در جوار حرم مطهر کریمه اهل بیت (س)، توانسته است گام کوچکی در رونق وخود شکوفایی صنعت بردارد.
بی تردید اهداف متعالی و راهبردی دانشگاه صنعتی قم ، جز با حضور و تلاش مجدانه مسئولین ، اساتید، همکاران و دانشجویان محقق نمی شود و بدون این همراهی پیشرفت در آموزش و پژوهش میسر نخواهد شد.
در سالی که طبق فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است می کوشیم تا با اقدام و عمل مناسب شاهد اعتلای علم و فناوری میهن عزیزمان باشیم.
اینجانب آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال،سلامتی، سعادت و پیشرفت روز افزون را مسئلت می نمایم.