سومین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در مشهد مقدس برگزار شد

سه شنبه شانزدهم شهریور 1395 ساعت 10:33 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری طی چهار روز در مشهد مقدس برگزار شد.
سومین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم  در مشهد مقدس برگزار شد
 در  این دوره که با  حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه ، هیات رئیسه و جمعی از اساتید هیات علمی  برگزار گردید به مباحثی چون اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی ، ولایت فقیه از نظر عقل و شرع  و ... توسط دکتر دانشمندی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه پرداخته شد.
شایان ذکر است زیارت دسته جمعی حرم مطهر امام رضا (ع) و بازدید از اماکن امکان زیارتی  و سیاحتی  مشهد مقدس و برگزاری مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه های سومین دوره ضیافت اندیشه اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم  بوده است.