مسئولین دانشگاه صنعتی قم با تولیت حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) دیدار و گفتگو کردند

یکشنبه ششم تیر 1395 ساعت 1:19 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و شب های پرخیر و برکت قدر، مسئولین دانشگاه صنعتی قم با آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت (س) دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن تسلیت ایام، به معرفی اجمالی از  دانشگاه صنعتی قم پرداخت. وی افزود: رسالت دانشگاه صنعتی قم تربیت مهندسان متعهد و متدین می باشد. با توجه به فضای معنوی شهر مقدس قم به همان اندازه که رشد علمی دانشجویان حائز اهمیت است، رشد فکری و معنوی آنها نیز مهم و برای مسئولین این دانشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
رئیس دانشگاه صنعتی قم دانشجویان غیر بومی را سربازان فرهنگی قلمداد کرد و خاطر نشان ساخت: حضور چند ساله دانشجویان غیر بومی در دوران تحصیل  در شهر مقدس قم فرصت مغتنمی است که با استفاده از فضای مذهبی و معنوی این شهر ، تغییراتی در سبک زندگی آنها ایجاد کرده که حتی پس از اتمام تحصیل و حضور در زادگاهشان این تغییر سبک زندگی و نگرش معنوی در آنها ادامه دار باشد.
دکتر خوشنویسان همکاری مستمر دانشگاه و آستان مقدس حضرت معصومه (س) را خواستار شد و افزود: دانشگاه و آستان مقدس از طریق حضور بیشتر دانشجویان در حرم مطهر و همچنین برگزاری برنامه های معرفت افزایی و فرهنگی از جانب حرم ، بازدید از موزه و... می توانند فعالیت های مشترک بیشتری داشته باشند که در ارتقای بینش و بصیرت دانشجویان بسیار دخیل خواهد بود.
در ادامه آیت الله سعیدی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار به چگونگی گسترش اسلام پرداخت و افزود: طی 65 سال اخیر مسئله جهان اسلام غده سرطانی اسرائیل بوده است ولی امروز با پیشرفت های کشورهای اسلامی آل سعود و داعش هم با حمایت های دولت های خیانتکار در مقابل اسلام و مسلمین قد علم کرده اند که به فضل خدا نقشه های شومشان نقش بر آب خواهد شد.
تولیت حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) در مورد ارتباط بیشتر دانشگاه  با حرم مطهر اعلام آمادگی کرد و افزود: ان شاء الله که با برقراری ارتباط دو سویه و تنگاتنگ شاهد ایجاد فضای معنوی بیشتری در بین دانشجویان و جوانان باشیم. همچنین معاونت فرهنگی حرم مطهر آماده برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی جهت آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با شخصیت و سیره خانم حضرت معصومه (س) می باشد.