دیدار مسئولان دانشگاه صنعتی قم با معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری

سه شنبه یکم تیر 1395 ساعت 1:49 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسئولان دانشگاه صنعتی قم با جناب آقای موسوی معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم  ضمن تبریک به آقای موسوی جهت  تصدی در معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری به بیان توضیحاتی در مورد  وضعیت کنونی دانشگاه پرداخت . وی مهم ترین مسئله دانشگاه را  کمبود فضای فیزیکی دانست و افزود: با توجه به حضور 2500 نفر دانشجوی شاغل به تحصیل در 11 رشته فنی و مهندسی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین ضرورت  احداث آزمایشگاه و کارگاه های مربوطه، فضای فیزیکی موجود، جوابگوی نیازدانشگاه نمی باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری ضمن ابراز خرسندی از این دیدار،  همکاری دانشگاه صنعتی با کارخانه ها را در پیشرفت صنعت استان دخیل دانست و خاطر نشان ساخت : در اسرع وقت طی بازدیدی از این دانشگاه به رفع مسائل و مشکلات موجود در این دانشگاه  خواهیم پرداخت و از هیچ گونه کمک و حمایتی دریغ نخواهیم نمود.