بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت

پنجشنبه سی ام اردیبهشت 1395 ساعت 8:57 ب ظ
سالروز عملیات غرورآفرین بیت المقدس که به دست توانمند دلاورمردان رزمنده ارتش اسلام تحقق یافت، نشان از ایمان و اراده ملت شریف ایران در مقابل رژیم بعث و حامیان آن است و این چنین خرمشهر برای همیشه آزاد شد.
بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت
به حق که با صبر، شکیبایی و مقاومت مردم در لحظه به لحظه هشت سال دفاع مقدس بهترین نام برای سوم خرداد در تقویم جمهوری اسلامی ایران (روز مقاومت، ایثار و پیروزی) است.
واقعه افتخارآفرین سوم خرداد متعلق به همه نسل ها است و فرهنگ بسیجی دلاور مردان و دلاور زنان بود كه این افتخار را آفرید. طبق سخنی از امام خمینی(ره) که می فرمایند: (اگر بر كشوری ندای دلنشین تفكر بسیجی طنین انداز شود، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید و الا هر لحظه باید منتظر حادثه باشیم.) تفاوت بسیج دیروز و بسیج امروز در این است که دیروز بسیج با تشکیل گروه نظامی از خاک وطن دفاع کرد و امروزجوانان بسیجی با پیشرفت در عرصه های علمی، نرم افزاری و فن آوری اعتلای ایران اسلامی را به ارمغان می آورند.
امروز یکایک ما ایرانیان با توکل به خدا و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری که رمز موفقیت امت ایران است در مقابل سلطه گری ها و توطئه های دشمنان خواهیم ایستاد تا بدانند که با تحریم ، تهدید و جنگ نرم با حضور نیروی عظیم مردمی مثل همیشه شکست خواهند خورد.