پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم

شنبه یازدهم اردیبهشت 1395 ساعت 1:19 ب ظ

(بسمه تعالی)

قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ إِنَّمَا یَتَذَكَّرُأُولُو الْأَلْبَابِ
آیا مساوی هستند کسانی که می دانند و کسانی که نمی دانند؟ جز این نیست که تذّکری برای صاحبان عقل و خرد باشد.

سوره زمر آیه 9

تعلیم و تربیت امانت بزرگی است از سوی خداوند متعال بر دستان توانمند معلمان و اساتید که پیشرفت مادی و معنوی جامعه بشری مرهون زحمات بی شائبه این عزیزان است.
12 اردیبهشت ماه روز بزرگداشت مردی است که امام خمینی (ره) ایشان را پشتوانه ای محکم درحوزه های دینی و علمی خطاب می کنند. به حق که استاد شهید مرتضی مطهری با ایجاد روشنگری در مردم ، هدایت جریان مبارزات سیاسی و تاثیر گذاری بر جوانان انقلابی نقش بسزایی را در پیروزی انقلاب اسلامی ایفا نمود.
ضمن گرامی داشت سالروز شهادت استاد مطهری و تبریک روز معلم و استاد ، امیدوارم اساتید و معلمان فداکار ایران اسلامی با آشنایی و پیروی از سیره و روش این استاد گرامی و همچنین با توکل به خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) رشد و شکوفایی همه جانبه این سرزمین کهن را رقم زنند.