دانشگاه‌ صنعتی قم در بین دانشگاه های سراسر کشور موفق به کسب مقام سوم در جذب دانشجوی کارآموز شد

یکشنبه بیست و نهم فروردین 1395 ساعت 11:19 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :از سوی اداره كارآموزی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دانشگاه‌های فعال در سامانه ملّی كارآموزی در سال 1394 معرفی شدند.
بر اساس گزارش اداره كارآموزی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، دانشگاه لرستان رتبه اول ، دانشگاه صنعتی امیر كبیر و دانشگاه صنعتی قم به ترتیب رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
به نقل از دکتر راستی مدیر کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگا ه صنعتی قم : 530 نفر از دانشجویان این دانشگاه جهت گذراندن دوره کارآموزی در سال 1394به کارخانه ها و ادارات مختلف معرفی شدند که با در نظر گرفتن نسبت کل دانشجویان به دانشجویان متقاضی گذراندن دوره کارآموزی ، دانشگاه صنعتی قم در جذب دانشجو و همچنین جذب شرکت ها و کارخانه ها جهت همکاری با این دانشجویان موفق بوده است.