تحقق شعار سال 1395( اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه هفدهم فروردین 1395 ساعت 1:10 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه هم اندیشی اساتید در سال 1395 با موضوع ( اقتصاد مقاومتی و جایگاه آن در دانشگاه ها) با حضور هیات رئیسه و اساتید هیات علمی در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
تحقق شعار سال 1395( اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) در دانشگاه صنعتی قم
در این نشست دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم صرفه جویی و قناعت را از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی دانست. وی افزود: با همکاری و خلاقیت می توان اقتصاد مقاومتی را محقق نمود. به عنوان مثال بنده در دانشگاه انگلیس شاهد این بودم که جهت پایین آوردن هزینه ها ،تجهیزات آزمایشگاهی با همکاری اساتید و دانشجویان ساخته می شد.
حجت الاسلام والمسلمین آخوند زاده نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: سابقه اقتصاد مقاومتی در ایران به زمان هشت سال دفاع مقدس بر می گردد. رزمندگان، بسیج و سپاه با استفاده از اقتصاد مقاومتی با کمبود امکانات نظامی و بهداشتی در زمان جنگ اجازه تاراج حتی یک وجب از خاک ایران را به دشمن غاصب نداند.
در ادامه هریک از اساتید به ارائه راهکار در مورد اجرایی نمودن شعار سال ( اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) پرداختند.
به گفته دکتر قنبری دبیر هم اندیشی اساتید، پس از برگزاری چند نشست با موضوع ( اقتصاد مقاومتی و جایگاه آن در دانشگاه ها) و ارائه نقطه نظرات اساتید، طی برگزاری یک جلسه عمومی نظرات جمع بندی و جهت کاربردی نمودن و اجرایی شدن به واحدهای مختلف دانشگاه ابلاغ می گردد.