پیام تبریک دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن

جمعه سیزدهم فروردین 1395 ساعت 3:31 ق ظ
پیام تبریک  دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه  صنعتی قم به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و  روز  زن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دكتر خوشنویسان طی صدور پیامی میلاد فرخنده دخت نبی اکرم ،حضرت فاطمه زهرا (س) و  و روز زن را تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر خوشنویسان به این شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ، فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ،

إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الابتر

بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پربرکت دخت نبی اكرم ( ص) ، در کشور عزیزمان به عنوان بزرگداشت روز زن و مادر نامگذاری شده است. این تقارن نشانگر این است كه زن ایرانی با الگو قرار دادن حضرت فاطمه زهرا (س) و با پرورش فرزندانی سالم و صالح ، بنا نهادن خانواده ای شاد و جامعه ای پر امید را در دست دارد.
به حمدالله امروز اهمیت و جایگاه زن در جامعه اسلامی بر هیچ كس پوشیده نیست. زنانی كه علاوه بر انجام وظیفه خطیر همسری و مادری، دوشادوش مردان پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زدند و امروز نیز با همت و پشتكار در عرصه های مختلف به ویژه عرصه های علمی در سربلندی ایران عزیزمان نقش بسزایی را ایفا می نمایند و جامعه ما همیشه مدیون این فرشته های زمینی خواهد بود.
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامی نبی مکرم اسلام و روز زن را به همه همکاران به ویژه بانوان گرامی فعال در عرصه دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و آرزوی سربلندی و سلامتی تان را از خداوند متعال خواستارم.