پیام تبریك دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سال نو

یکشنبه یکم فروردین 1395 ساعت 4:30 ب ظ
پیام تبریك دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت سال نو
بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار. یا مدبّر اللّیل و النّهار. یا محوّل الحول و الأحوال. حوّل حالنا الی احسن الحال.
اینك سال 1394 به پایان رسید و بهار 1395 با تمام زیبایی در حال جلوه گری است، ضمن تبریك سال نو، ان شاء الله در سال جدید ما هم با نو شدن طبیعت فصل نویی را برای زندگی مان آغاز كنیم .
سال گذشته برای مردم شریف و شهید پرور ایران اسلامی سال پر فراز و نشیبی بود. سالی پر از تلخی ها و شیرینی ها. سالی پر از تهدیدها و فرصت ها. سالی كه با همدلی و همزبانی دولت و ملت ، بار دیگر اقتدار و عظمت ایران اسلامی بر دوستان و دشمنان به اثبات رسید. در سال جدید افق های روشنی پیش رو است چرا كه با هوشیاری دولت و حمایت و هم دلی ملت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با حركت چرخ های صنعتی و حمایت از تولیدات داخلی ، می توانیم شاهد پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی باشیم.
امیدوارم سال 1395 سالی كه به فرموده مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) به نام سال " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل " نام گذاری شده است، سالی سرشار از خودشكوفایی، خیر و بركت برای تمامی هموطنان به ویژه قشر جوان و دانشگاهی باشد.