دیدار هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با خانواده معظم شهید معماریان

دوشنبه سوم اسفند 1394 ساعت 1:52 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با خانواده معظم شهید معماریان دیدار و گفتگو کردند.
دیدار هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با خانواده معظم شهید معماریان
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین آخوندزاده نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه دیدار با خانواده معظم شهدا را یک توفیق دانست و افزود: بیانات مادر بزرگوار شهید معماریان کاملا گویای سیره و منش این شهید بزرگوار خواهد بود.
در ادامه مادر شهید معماریان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار به ویژگی های اخلاقی شهید محمد معماریان اشاره کرد و افزود: 26 سال پیش پادرد عجیبی داشتم به حدی که ماه محرم نمی توانستم در مراسم عزاداری شرکت کنم. شبی در عالم خواب و رویا محمد را در خواب دیدم که در مسجد المهدی برای عزاداری آمده بود، من را دید و به سمتم دوید و گفت : مادر چرا پایت را بستی؟ محمد شال سبزی را از جیبش در آورد و به پایم بست و گفت: چند روز پبش کربلا بودم و این شال تبرکی را برای شما آوردم.ناگهان از خواب پریدم و دیدم وشال سبزی را که در خواب دیده بودم به پایم بسته شده و دیگر از پا دردم اثری نیست.
مادر شهید معماریان افزود: در بخشی از وصیت نامه پسر شهیدم آمده است: مادر عزیزم از پروردگار بخواه که به شما صبر و استقامت عنایت کند تا بتوانی خودت پیکرم را دفن نمایی و به دست خودت امانت الهیت را به صاحب اصلی اش بازگردانی .