اداره استاندارد استان قم از همکاری با دانشگاه صنعتی قم استقبال کرد.

دوشنبه سوم اسفند 1394 ساعت 12:21 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسئولین اداره استاندارد استان با دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم و جمعی از اساتید این دانشگاه جهت برقراری تعاملات دو سویه دانشگاه و اداره استاندارد دیدار و گفتگو کردند.
اداره استاندارد استان قم از همکاری با دانشگاه صنعتی قم استقبال کرد.
در این دیدار مسئولین اداره استاندارد خواستار برگزاری جلسات مشترک جهت استفاده از پتانسیل اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قم شدند. همچنین مذاکرات اولیه مبنی بر انعقاد تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه صنعتی قم و اداره استاندارد استان صورت گرفت.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه حضور اساتید دانشگاه صنعتی قم در جلسات تدوین استاندارد، تشکیل کمیته مشترک از مسئولین دانشگاه و اداره استاندارد جهت اعمال استانداردهای ملی و بین المللی در صنعت استان، برگزاری دوره های آموزشی استاندارد با حضور اساتید دانشگاه صنعتی قم، برگزاری های همایش های مشترک و.. می باشد.
در این نشست دکتر راستی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم از انعقاد 10 تفاهم نامه همکاری فی ما بین این دانشگاه و ارگان های دولتی استان از جمله سازمان نظام مهندسی ، سازمان صنایع و معادن ، اداره برق، شرکت شهرک ها و... خبر داد.
وی افزود: دانشگاه صنعتی قم با توجه به حضور اساتید مجرب و امکانات آزمایشگاهی در آزمایشگاه های مقاومت مصالح، پلیمر و مکانیک خاک می تواند همکاری های قابل توجهی با اداره استاندارد داشته باشند.
شایان ذکر است این جلسات طبق توافق طرفین ادامه خواهد داشت.