دومین انتصاب رئیس دانشگاه صنعتی قم طی چند روز اخیر

چهارشنبه بیست و یکم بهمن 1394 ساعت 1:11 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی حکمی از جانب دکتر فرهادی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به عنوان نماینده وزیر درکارگروه تخصصی تحول اداری و دولت الکترونیک در استان قم منصوب گردید.
دومین انتصاب رئیس دانشگاه صنعتی قم طی چند روز اخیر
در بخشی از این حکم آمده است: با عنایت به تعهد،تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی به عنوان نماینده وزیر در کارگروه تحول اداری و دولت الکترونیک در استان قم منصوب می شوید. امید است درراستای توسعه و استقرار دولت الکترونیکی در چارچوب اهداف جمهوری اسلامی ایران، موفق و موید باشید.
شایان ذکر است در چند روز اخیر نیز طی حکمی از جانب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر خوشنویسان به عنوان عضو کارگروه تخصصی آموزش و پژوهش، فناوری و نوآوری استان قم منصوب گردید.