برگزاری مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم منتخب کارکنان دانشگاه صنعتی قم و منتخب دانشجویان این دانشگاه

یکشنبه بیستم دی 1394 ساعت 1:25 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم منتخب کارکنان دانشگاه صنعتی قم و منتخب دانشجویان این دانشگاه در ورزشگاه شهدای هلال احمر استان قم برگزار شد .
برگزاری مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم منتخب کارکنان دانشگاه صنعتی قم و منتخب دانشجویان  این دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : مسابقه دوستانه فوتسال بین تیم منتخب کارکنان دانشگاه صنعتی قم و منتخب دانشجویان این دانشگاه در ورزشگاه شهدای هلال احمر استان قم برگزار شد که درپایان این مسابقه دوستانه، تیم منتخب کارکنان توانست با نتیجه 8بر3 تیم منتخب دانشجویان را شکست دهد .
در تیم منتخب کارکنان آقایان جعفری،پایمزد،زلفی گل، احمدآبادی،حق دوست و در تیم منتخب دانشجویان آقایان احمدی،آقامحمدی،ملااحمدی،دمیرچیلو و سرتیپ زاده به مصاف هم رفتند.
شایان ذکر است آقای حمید رضا جعفری از بازیکنان تیم منتخب کارکنان توانست با به ثمر رساندن 4گل بهترین بازیکن این دیدار شود.