بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت یوم الله ۱۹ دی

پنجشنبه هفدهم دی 1394 ساعت 7:53 ب ظ
بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی داشت یوم الله ۱۹ دی

در راه پر فراز و نشیب به ثمر نشستن انقلاب اسلامی، مردم شریف و شهید پرور شهر علم و اجتهاد با عشق به اسلام و رهبری وظیفه خطیر خود را در آن برهه از زمان به انجام رساندند.روز 19 دی برای مردم شهر مقدس قم برگ زرینی را در تاریخ رقم زد كه مصداق بارز آیه شریفه( انا فتحنا لك فتحا مبینا) است.روزی که زن و مرد، پیر و جوان با حرکت به سوی حرم مطهر حضرت معصومه (س)، با مشت‌های گره کرده به رسالت تاریخی شان جامعه عمل پوشاندند.

به حق ۱۹ دی نقطه عطفی بود كه مشعل انقلاب را شعله ور ساخت و پیروزی علیه طاغوت را به ارمغان آورد.به همین جهت در این روزها كه دشمنان اسلام با تهدید و فتنه گری می خواهند به ایران و ایرانی ضربه بزنند و مانع پیشرفت روز افزون جوانان ما شوند،بر هر ایرانی غیرت مند به ویژه مردم مبارز شهر مقدس قم واجب است که با بصیرت و آگاهی همانند دژی محکم در مقابل هر گونه نفوذ دشمن ایستادگی کنند.

ما جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم امیدواریم که بتوانیم با اطاعت از ولایت فقیه ،توسل و تمسك به اسلام وقرآن و با جهاد علمی یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای 19 دی را تا همیشه زنده نگاه داریم و از عزت و عظمت ایران اسلامی و آرمان های انقلاب عزیزمان پاسداری نماییم .