کارگاه تخصصی آموزش شیوه های نوین جاسوسی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

دوشنبه چهاردهم دی 1394 ساعت 3:27 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه تخصصی آموزش شیوه های نوین جاسوسی با حضور استاد مقدم و کارکنان دانشگاه صنعتی قم به همت اداره حراست این دانشگاه، روز دوشنبه 94/10/14 به مدت 4 ساعت در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار گردید.
کارگاه تخصصی آموزش شیوه های نوین جاسوسی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
در این کارگاه استاد مقدم با اشاره به جایگاه مهم و استراتژیک ایران از لحاظ موقعیت جغرافیایی و سیاسی افزود: امروز ایران اسلامی جامعه هدف جاسوسی کشورهای بیگانه است. زن و مرد، تحصیل کرده و بی سواد ممکن است به صورت ناآگاهانه به عنوان عاملی برای جاسوسی کشورهای بیگانه قرار گیرند.البته با ارتقای سطح آگاهی مردم میتوان به راحتی از بروز چنین مواردی پیشگیری نمود.
وی با ارائه نمونه هایی از نحوه نفوذ عوامل جاسوسی در بین افراد به ویژه اساتید ، دانشجویان و کارمندان دانشگاه ها به بیان شیوه های نوین جاسوسی پرداخت .