بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت اعدام آیت الله نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان و ۴۶ مخالف دیگر نظام سعودی

یکشنبه سیزدهم دی 1394 ساعت 8:7 ب ظ
اگر به دلیل جنایت های بی شمار آمریکا ، اسرائیل و انگلیس قلب هر انسان آزاده و خداجویی مالامال غم و اندوه می شد ، اگر به دلیل قربانی شدن کودکان و زنان در تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان ندای مرگ بر صهیونیست به گوش می رسید، امروز به مراتب شاهد جنایات هولناک‌تری از رژیم آل‌سعود هستیم که روح بشریت و انسانیت را مخدوش می کند .
کشتار حاجیان مناسک حج به واسطه بی‌کفایتی آل‌سعود و توطئه شاهزاده‌های تکفیری به عنوان خاطره‌ای تلخ در کالبد تاریخ ثبت شد. کشته شدن هزاران کودک در یمن توسط حملات بی امان آل سعود چهره واقعی سران این حکومت غاصب را در تاریخ حکاکی کرد و امروز اعدام آیت الله نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان و ۴۶مخالف دیگر نظام سعودی به جرم حقیقت جویی آینه تمام نمای حق را در مقابل باطل به تصویر کشید.
به درستی، این حرکات ناجوانمردانه برخاسته از کینه و دشمنی کفار در مقابل مسلمانان است و همچنین نویدبخش زوال قریب‌الوقوع تفکر تندرو، افراطی، وهابی و تکفیری که در رأس آنان هیات حاکمه عربستان سعودی قرار دارد.
اعدام پرچمدار شیعیان عربستان نقض آشکار حقوق بشر، آزادی بیان و احترام به حقوق مدنی و سیاسی انسان ها است . اینک ما مسلمانان با ادامه دادن راه این شهدا یاد و خاطره آزادی و آزادگی این بزرگ مردان را برای همیشه زنده نگاه خواهیم داشت.