علاقه مندان به نجوم در سالن آمفی تئاتر دانشگاه دور هم جمع شدند

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
علاقه مندان به نجوم در سالن آمفی تئاتر دانشگاه دور هم جمع شدند

علاقه مندان به نجوم همایشی را با عنوان رصد خانه ملی و تاثیر آن در تحول مفهوم علم با حضور دكتر رضا منصوری مدیر طرح رصد خانه ملی،دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه و دكتر كریمی معاون آموزشی و پژوهشی روز سه شنبه 8 /91/12 از ساعت 9/30 الی 12 به همت انجمن فیزیک مهندسی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی قم برگزار كردند.

در این همایش  پروفسور رضا منصوری از اساتید دانشگاه صنعتی شریف  به توضیح مطالبی پیرامون راه اندازی رصد خانه ملی ایران از ابتدای فعالیت تا كنون پرداختند.وی خاطر نشان كرد كه تمامی قطعات و دستگاه های مكانیكی تعبیه شده در این رصد خانه توسط دانشمندان،محققان و مهندسان ایرانی ساخته شده است.

همچنین وی افزود : گسترش فعالیت های این رصد خانه ملی مرهون فعالیت های شما دانشجویان است و با توجه به بستری كه در این دانشگاه محیا شده است بهترین شیوه  آغاز تحقیق و پژوهش بیشتر، همین فعالیت های دانشجویی است.

در پایان این همایش به عنوان یادبود از طرف دانشگاه صنعتی قم لوح یادبودی به ایشان اهدا گردید.