همایش شاخه های مدیریت جهادی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه بیست و هشتم آذر 1394 ساعت 8:0 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش شاخه های مدیریت جهادی با حضور مهندس رستم قاسمی وزیر سابق نفت، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در سالن همایش های شهید آخوندی این دانشگاه برگزار شد.
همایش شاخه های مدیریت جهادی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
در این همایش مهندس قاسمی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: باور اقتصادی و اینکه «ما می‌توانیم» از اهم امور است و توجه به نسل جوان و دانشگاهی در سیر پیشرفت آن لازم است.
وی با بیان اینکه اقتصاد سیر تحولی داشته است و قبلا به آن بی توجهی می شده است، بیان کرد: امروزه حتی جنگ‌ها بر محور اقتصاد می‌چرخند.
وزیر سابق نفت بیان کرد: با وجود منابع طبیعی در ایران و نیروی انسانی هوشمند و توانمند، جغرافیای طبیعی و منابع معدنی مختلف این فرصت به وجود می‌آید که اقتصادی پویا و قدرتمند داشته باشیم.
وی افزود: شناسایی جایگاه اقتصادی باعث ارتقای تولید می شود و خوشبختانه در تحریم‌های اخیر این جایگاه برای ما مشخص شده است.
وی اظهار کرد: امروز به مدیریت جهادی که در دوران دفاع مقدس محقق شد، نیازمندیم و از سویی باید مدل اقتصادی کشور را مشخص کنیم زیرا در حال حاضر مدل اقتصادی ما مردمی است.
وزیر سابق نفت بیان کرد: مطالبه اقتصادی که از سوی اقشار مختلف مطرح می‌شود، امر مهمی است و تا زمانی که کشور به یک کارگاه و کارخانه تولیدی بزرگ تبدیل نشود، شرایط اقتصادی ما کماکان در وضع کنونی باقی خواهد ماند.