حضور دانشگاه صنعتی قم در نمایشگاه فن بازار هفته پژوهش

چهارشنبه بیست و پنجم آذر 1394 ساعت 9:47 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با هفته پژوهش ، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان با حضور استاندار و جمعی از مسئولین استان، در پنج بخش حوزوی، فناوری، سازمان ها و شرکت های دولتی، دانشگاه ها و مراکز رشد در دانشگاه قم برگزار گردید.
حضور دانشگاه صنعتی قم در  نمایشگاه فن بازار هفته پژوهش
دانشگاه صنعتی قم نیز به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، با ارائه آثار پژوهشی و محصولات فناورانه خود در این نمایشگاه، حضور فعالی داشته است . از جمله محصولات ارائه شده در این نمایشگاه هگزا روتور (رباط پرنده 6 موتوره)، سیستم خانه هوشمند، بازوی رباط، رباط جاسوسی و ... بوده است.