اولین نرم افزار رشته پلیمر (polymer info ) به صورت اندروید در ایران توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی قم انجام شد

سه شنبه بیست و چهارم آذر 1394 ساعت 8:45 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین برنامه فارسی رشته پلیمر به صورت اندروید در ایران توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی قم انجام شد.

این برنامه که با راهنمایی دکتر محسن محمدی از اساتید هیات علمی پلیمر این دانشگاه و با همت محمد امین عباس زاده، امیر حسام عرب سرخی، مهران سعادتمند، مهدی مکتبی  از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم، طی شش ماه تلاش شبانه روزی نوشته شده است که به صورت تخصصی به معرفی 70 پلیمر اصلی این رشته پرداخته و ساختار، سنتز، ویژگی های فیزیکی ، مکانیکی و مشخصات فرایند آن ها را نشان می دهد.
این نرم افزار در سه بخش آرشیو آنلاین ویدئویی، کتاب ها و منابع خاص رشته پلیمر به صورت آنلاین و جزئیات و کلیات 70 پلیمر اساسی این رشته را به آسانی در دسترس مهندسان قرار می دهد.