کارگاه آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

چهارشنبه هجدهم آذر 1394 ساعت 10:14 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه اطفاء حریق به همت اداره حراست دانشگاه ، روز سه شنبه 94/9/17 با حضور کارکنان در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
کارگاه آموزشی اطفاء حریق  در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
در این کارگاه مهندس بیگدلی مسئول ایستگاه شماره ۱۱ آتش نشانی استان قم به بیان توضیحاتی در مورد نحوه پیشگیری از آتش سوزی و شیوه های صحیح اطفاء حریق پرداخت.
همچنین حضار در محوطه دانشگاه به طور عملی با نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی جهت اطفاء حریق آشنا شدند.
در پایان نیز مهندس رضایی پویا مدیر اداره حراست از برگزاری کارگاه آشنایی با شیوه های نوین جاسوسی خبر داد.