پیام دکتر خوشنویسان به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو

یکشنبه پانزدهم آذر 1394 ساعت 3:39 ب ظ
16 آذر نشان تعهد و تدین دانشجویان در برابر استبداد است. دانشجویانی که سینه خود را در برابر تیرهای استعمار دشمن سپر کردند و فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.
پیام دکتر خوشنویسان به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو

یادآوری خاطرات 16 آذرسال 1332 گرچه تلخ است ولی با شهامت و شهادت دانشجویانی چون شهید قندچی، بزرگ‏نیا و شریعت رضوی در صحن دانشگاه، تداعی کننده عظمت، شکوه و اقتدار است ، شکوهی از جنس استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی .

دانشجوی دیروز رسالتش را انجام داد و دانشجوی امروز رسالت خطیرتری را به عهده دارد. همان طور که مقام معظم رهبری( مدظله العالی) می فرمایند: شما دانشجویان نقش مهم خودتان را فراموش نکنید. جهاد علمی داشته باشید،آگاهی سیاسی کسب کنید و نسبت به آنچه که می‏گذرد، هوشیار باشید تا بتوانید در خدمت هدفهای نظام قرار گیرید. پس امید است با کسب علم ، بینش و بصیرت ، دانشجویان این مرز و بوم اعتلای ایران اسلامی را رقم زنند.