معاون امور عمرانی استانداری: وقتی در استان قم ادعای صنعتی بودن را داریم پس باید از دانشگاه صنعتی قم حمایت کنیم

سه شنبه دهم آذر 1394 ساعت 8:59 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با مهندس بهشتی معاون امور عمرانی استانداری دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر خوشنویسان ضمن اشاره به افزایش تعداد رشته، دانشجو و اساتید هیات علمی و همچنین ارتقای علمی دانشگاه صنعتی قم به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی این دانشگاه پرداخت. وی افزود: با توجه به گسترش دانشگاه صنعتی قم، کمبود فضای فیزیکی یکی از بزرگترین معضلات دانشگاه است. تملک زمین12هکتاری در جاده قم –تهران انجام شده است که به محض دریافت اعتبار، ساخت و ساز را آغاز خواهیم نمود.
مهندس بهشتی ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت های دانشگاه صنعتی اظهار داشت: وقتی در استان قم ادعای صنعتی بودن را داریم پس باید از دانشگاه صنعتی قم حمایت کنیم. بنده حمایت های همه جانبه خود را جهت اخذ مطالبات دانشگاه صنعتی قم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اعلام می نمایم.