توسعه فضای آموزشی دانشگاه

سه شنبه هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
حجت السلام والمسلمین محمد مهدی انصاری معاون محترم سیاسی و امنیتی استاندار،جناب آقای دكتر عسكری مدیر كل سیاسی وانتخابات استان قم ،دكتر حاجی مظفری مدیر كل بهزیستی و آقای بابایی معاون دفتر سیاسی و انتخابات استانداری،صبح روز دوشنبه 91/8/29 از دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم بازدید كردند.
توسعه فضای آموزشی دانشگاه

(توسعه فضای آموزشی دانشگاه صنعتی قم ضروری است)

در این بازدید معاون سیاسی و امنیتی استاندار ضمن تقدیر و تشكر از تلاش بی وقفه  مسئولین این دانشگاه،با اشاره به مشكل كمبود فضای آموزشی و اداری در این دانشگاه اظهار داشت:با همكاری دستگاه های ذیربط و استانداری به زودی تا حد زیادی مشكل كمبود فضای این دانشگاه بر طرف خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه شهر مقدس قم و هدفگذاری صورت گرفته جهت تبدیل  این شهر به یك جهانشهر شیعی و شهری امن و پاك  اظهار داشت: توسعه مراكز آموزش عالی در این استان در سال های اخیر مورد توجه مسئولان نظام و دولت خدمتگزار بوده و با همین دید تاسیس دانشگاه صنعتی جهت رفع نیازهای قم در بخش های مهندسی و صنعتی موافقت شد.

در انتهای این بازدید دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه از زحمات حجت السلام والمسلمین انصاری به منظور  واگذاری زمین مورد نیازدانشگاه وحمایت های همه جانبه ایشان از وی تقدیر و تشكر كردند.